Espainiako Ardoak: Txakolina, Errioxa, Ribera de Duero & Rueda
1915 € pertsona bakoitzeko
10 eta 20 PAX
Enogastronomia bisita gidatua. Ezagutu ardo-eskualde desberdinak eta haien gastronomia. Goi mailako jatetxe eta hotelak eta premium upategiak.
Beste PAX kopurua, mesedez, eskatu aurrekontua. Zerbitzu guztiak eskatuta.
7 Nights
-
Helmugako
-
Sartzen
OinezComidaAutobusez -
Gabe barne
EdancafeBizikletan
1
Eguna 1
Espainiako hiriburuko aipagarrienak.
2
Eguna 2
Ibilaldi gidatua historian eta arkitekturan zehar, Prado Museoan gelditu eta munduko jatetxerik zaharrenaz gozatu aurretik, 1725ekoa.
3
Eguna 3
Bisitatu Segovia eta bazkaldu mendeurreneko upategian. Jarraitu Ribera de Duero ardo-eskualderantz. Afaria Michelin izar jatetxe batean.
4
Eguna 4
Goizean agur Errioxari Burgoserako bidean, Donejakue Bideko hiri gogokoena. Ez galdu alde zaharra eta Katedrala, Gizateriaren Ondare izendatua.
5
Eguna 5
Atapuerca, Unescok Gizateriaren Ondare izendatutako aztarnategi arkeologikoa. Jarraitu diseinu-upategi batera ardo prozesu jakin batekin bazkaltzen duzun bitartean.
6
Eguna 6
Bazkaria diseinu eta eraikin berezi batean eta arratsaldean ardogintza esperientziaz gozatu. Bisitatu harresiz hesitutako herria eta egin bisita gidatu bat lurpeko upategi handiena ezagutzeko.
7
Eguna 7
Agur Errioxari eta euren upategiei., Euskal Herrira bidaiatu aurretik. Hurbildu Bilbora, eskualdeko hiririk handiena eta kosmopolitena, eta ez galdu Guggenheim Museoa eta Alde Zaharra ospetsua. Afaria Michelin izar jatetxean.
8
Eguna 8
Eguna Out.