Kids Go Basque Cooking
35 € pertsona bakoitzeko
Gutxienez 10 PAX
Produktu bikainek, nazioartean ospe handiko sukaldariek eta sormenak lurralde honetako sukaldaritza artea posible egiten dute. Michelin izarra duten jatetxeak, pintxo sofistikatuez betetako tabernetako erakusmahaiak edo Arabako Errioxako bodegak, lurraldeko ardorik onenak, ezin hobeak dira euskal sukaldaritzaren onenaz gozatzeko.
Ibilbide honetan familiako kide guztiek Bilboko inguruko 2 errezeta tipiko erraz eta zaporetsu prestatzeko aukera izango dute.
ARTO OGIA HISTORRA GORRIAREKIN “TALO CON CHORIZO” Gure arto ogia “talo” tradiziozko “crêpe” mota bat da txistorra gorri frijitu batekin betea. Arto-irinarekin, gatzarekin eta urez egina dago. Parte-hartzaile bakoitzak (haur zein heldu) bere “talo” prestatuko du arrantzaleen zapi tipikoa jantzita. Sukaldatzen ari diren bitartean taloari eta arrantzaleei lotutako tradizio guztiak azalduko dira.
GILDAS- UMEEK EGIN DUTE! Gilda da Euskal Herriko pintxorik tipikoenaren izena. Gildasen jatorria ezagutuko da esperientzia dibertigarri honetan. Ume bakoitzak makila batekin osagaiak zulatuko ditu sormenean bertan ospatuko den Nazioarteko Gilda Lehiaketarako. Irabazleari, tradizioak dioenez, txapela bat emango diote etxera eramateko, abentura gastronomikoaren oroigarri gisa.
Beste PAX kopurua, mesedez, eskatu aurrekontua. Zerbitzu guztiak eskatuta.
-
Helmugako
-
Sartzen
OinezComidaAutobusez -
Gabe barne
EdancafeBizikletan